Nieuwsbrief nr 2 DGS

Als secretaris van de Doopsgezinde Geloofsopbouw en Solidariteit (DGS) breng ik graag alle mooie initiatieven van de DGS in binnen- en buitenland onder de aandacht. De DGS is per 1 januari 2024 onstaan uit een fusie van Doopsgezinde Zending en GDB. We hebben een website, maar niet iedereen gaat elke keer kijken op de site of er iets nieuws is. Daarom hebben we nu ook een nieuwsbrief, waarvan nummer 2 inmiddels uit is.

Het nummer bevat een mooi verhaal van ds. Christien Duhoux-Rueb over de reis naar Tanzania. Verder wordt vermeld dat Iris Spekman, bestuurslid DGS samen met Jaap Schiere (DG Wereldwerk) van 17 tot 28 april naar Midden-Amerika gaan. Inmiddels zijn ze weer terug en heb ik al kunnen genieten van mooie stukken die Iris op haar blog heeft geschreven. Een aanrader!

De AVR maakt dat we mensen niet zomaar als abonnee van de nieuwsbrief kunnen toevoegen. Ik heb nu de link doorgestuurd, maar ik zou het nog veel fijner vinden als u zich aanmeld voor de nieuwsbrief. Dat kan door naar de website te gaan https://stichtingdgs.nl/ en dan onderaan in de blauwe balk uw naam en e-mailadres in te voeren en op de knop ‘abonneren’ te drukken. U krijgt dan een mail die u nog moet bevestigen.

Alvast heel hartelijk dank!

Hermine Dekkers