Koken en cultuur: een verrassende combinatie!

We leven in de zomertijd. De bomen, planten en bloemen lopen uit, tijd dus voor de eerste Koken & Cultuur avond in onze Vermaning op Vrijdag 14 april a.s.

Wat willen we op die avond gaan doen

Annemarie van Veen en Jan Dekkers hebben zich spontaan aangemeld voor een hoofd- en een nagerecht. We schuiven om half zeven aan tafel.

Wat kost het menu

Het menu bedraagt € 6,00 per persoon exclusief een glaasje wijn. Karaffen water staan gewoon op tafel. Voor € 1,00 drink je er een glas wijn bij. Het bedrag mag je overmaken naar de bankrekening van de Doopsgezinde gemeente Dordrecht NL44 ABNA 0627 4808 37 onder vermelding Koken & Cultuur. Of op de avond zelf. Je kunt ook meer overmaken. Dat bedrag komt dan ten goede van het diaconaal project 2023-2024.

Meld je aan voor 11 april a.s.. (want de koks moeten hun ingrediënten kopen en voorbereiden). Whattsapp naar 06 20 33 89 14 of e-mail naar KR@dgdordrecht.doopsgezind.nl.

Wat doen we na het diner

We gaan naar de kerkzaal en iedereen kan een gedicht of een kort verhaal of iets uit een boek voordragen. De avond wordt vrolijk omlijst door onze muziekgroep.

Tot slot

Iedereen is van harte welkom. Neem gerust je partner of een vriend of vriendin of een ander familielid mee.

Met vriendelijke groet,

Hans Fronczek

Afbeelding: Schilderij, olie/paneel, 30×25 cm, Marieloes Reek. Het schilderij is verkocht.