Koken & cultuur

Koken & Cultuur is een uitstekende combinatie om een gezellige avond te organiseren: een Koken & Cultuuravond in ons kerkgebouw.

Wat willen we op die avond doen?

Twee gemeenteleden van DG of VEG vragen we een hoofdmaaltijd en een nagerecht te voor te bereiden. Het diner vindt plaats in de kleine zaal. We gaan aan tafel rond 18.00 uur

Wat doen we na het diner?

We gaan naar de kerkzaal en iedereen mag een gedicht of een kort verhaal, een anekdote of iets uit een boek voordragen. Onze muziekgroep zal de avond omlijsten met muziek . De avond sluiten we af rond 22.00 uur.

Wat kost het menu?

Het menu kost € 6,00 per persoon exclusief een glaasje wijn. Karaffen water staan gewoon op tafel. Het bedrag mag u overmaken naar de bankrekening van de DG Dordrecht NL 44 ABNA 0627 4808 37 onder vermelding Koken en Cultuur. Of u legt het bedrag op de open schaal bij de ingang van de koffieruimte. Het geld wat overblijft, na de betaling aan de koks, gaat naar ons diaconale project. 

Wilt u komen? Meldt u aan vóór dinsdag 15 oktober

Tot slot:

Iedereen is van harte welkom. Neem gerust uw partner, een vriend, een vriendin of een familielid mee. Koken & Cultuur een verrassende combinatie.

Met vriendelijke groet,
Hans Fronczek

Afbeelding: Schilderij, olie/paneel, 30 x 25 cm. Marieloes Reek ( het schilderij is verkocht)